ośrodek: NZOZ Sanatorium Uzdrowiskowe "Budowlani"

Przejdź do:
Dane podstawowe
Rodzaje turnusów/schorzenia
Zaplecze sportowe
Zaplecze - zainteresowania
Baza noclegowa
Wyżywienie
Charakterystyka ośrodka
Galeria
Oferta usług wraz z cenami
Opinie internautów:
Ocena: 3.6
 
(opinie: 10)
Położenie 3.6
 
Atrakcje w okolicy 3.4
Restauracje/bary w okolicy 3.3
Odleglość od plaży 4.4
Możliwości komunikacyjne 4
Ciche i kameralne położenie 4.1
Pokoje 3.2
 
Wielkość 2.9
Czystość 3.6
Wyposażenie 3
Łazienka 3.3
Dostosowanie do wózków 3.4
Posiłki 4.6
 
Ilość 4.5
Jakość i smak 4.5
Urozmaicenie 4.6
Obsługa 4.9
Różnorodność diet 4.7
Ośrodek 2.9
 
Opieka lekarska 2.9
Opieka pielęgniarska 3.2
Obsługa ośrodka 3.4
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 3.3
Basen 2.6
Udogodnienia dla dzieci 2.5
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
2.9

 

Liczba opinii: 10   Dodaj opinięOpinie o ośrodku

Ocena 5
 
Położenie 5
 
Atrakcje w okolicy 5
Restauracje/bary w okolicy 5
Odleglość od plaży 5
Możliwości komunikacyjne 5
Ciche i kameralne położenie 5
Pokoje 5
 
Wielkość 5
Czystość 5
Wyposażenie 5
Łazienka 5
Dostosowanie do wózków 5
Posiłki 5
 
Ilość 5
Jakość i smak 5
Urozmaicenie 5
Obsługa 5
Różnorodność diet 5
Ośrodek 5
 
Opieka lekarska 5
Opieka pielęgniarska 5
Obsługa ośrodka 5
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 5
Basen 5
Udogodnienia dla dzieci 5
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
5
2013.05.12
Autor: gosiulka1988  (IP: 83.23.179.6*)
Termin wyjazdu: kwiecień 2013

Czy polecasz ten ośrodek: Tak
Stosunek jakości do ceny: Powyżej oczekiwań

Uwagi:
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety :)) http://www.ankietka.pl/ankieta/114396/ankieta-funkcjonowania-turystyki-uzdrowiskowej-w-augustowie.html
 
Ocena 3.8
 
Położenie 4.2
 
Atrakcje w okolicy 3
Restauracje/bary w okolicy 3
Odleglość od plaży 5
Możliwości komunikacyjne 5
Ciche i kameralne położenie 5
Pokoje 2.8
 
Wielkość 2
Czystość 4
Wyposażenie 3
Łazienka 3
Dostosowanie do wózków 2
Posiłki 4.6
 
Ilość 4
Jakość i smak 4
Urozmaicenie 5
Obsługa 5
Różnorodność diet 5
Ośrodek 3.7
 
Opieka lekarska 5
Opieka pielęgniarska 5
Obsługa ośrodka 5
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 4
Basen 1
Udogodnienia dla dzieci 3
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
3
2013.01.30
Autor: gargamel  (IP: 83.24.209.11*)
Termin wyjazdu: czerwiec 2012

Czy polecasz ten ośrodek: Tak
Stosunek jakości do ceny: Powyżej oczekiwań

Uwagi:
 
Ocena 5
 
Położenie 5
 
Atrakcje w okolicy 5
Restauracje/bary w okolicy 5
Odleglość od plaży 5
Możliwości komunikacyjne 5
Ciche i kameralne położenie 5
Pokoje 5
 
Wielkość 5
Czystość 5
Wyposażenie 5
Łazienka 5
Dostosowanie do wózków 5
Posiłki 5
 
Ilość 5
Jakość i smak 5
Urozmaicenie 5
Obsługa 5
Różnorodność diet 5
Ośrodek 5
 
Opieka lekarska 5
Opieka pielęgniarska 5
Obsługa ośrodka 5
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 5
Basen 5
Udogodnienia dla dzieci 5
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
5
2011.05.07
Autor: Zenek  (IP: 212.244.106.*)
Termin wyjazdu: luty 2011

Czy polecasz ten ośrodek: Tak
Stosunek jakości do ceny: Nie mam zdania

Uwagi:
Wszystko dobrze tylko strony internetowe wcale sie nie zmieniaja chodzi o zdjecia ,ciagle te same.Brak swiezego powiewu.Czas stoi w miejscu.Wiecej polotu.Pozdrawim
 
Ocena 4.2
 
Położenie 4
 
Atrakcje w okolicy 4
Restauracje/bary w okolicy 4
Odleglość od plaży 4
Możliwości komunikacyjne 4
Ciche i kameralne położenie 4
Pokoje 5
 
Wielkość 5
Czystość 5
Wyposażenie 5
Łazienka 5
Dostosowanie do wózków 5
Posiłki 5
 
Ilość 5
Jakość i smak 5
Urozmaicenie 5
Obsługa 5
Różnorodność diet 5
Ośrodek 2.7
 
Opieka lekarska 2
Opieka pielęgniarska 3
Obsługa ośrodka 5
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 4
Basen 2
Udogodnienia dla dzieci 2
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
1
2010.12.04
Autor: anonimowy  (IP: 212.244.106.*)
Termin wyjazdu: październik 2010

Czy polecasz ten ośrodek: Tak
Stosunek jakości do ceny: Powyżej oczekiwań

Uwagi:
najbardziej odpowiadają mi ćwiczenia pod nadzorem Pana Marcina.
 
Ocena 5
 
Położenie 5
 
Atrakcje w okolicy 5
Restauracje/bary w okolicy 5
Odleglość od plaży 5
Możliwości komunikacyjne 5
Ciche i kameralne położenie 5
Pokoje 5
 
Wielkość 5
Czystość 5
Wyposażenie 5
Łazienka 5
Dostosowanie do wózków 5
Posiłki 5
 
Ilość 5
Jakość i smak 5
Urozmaicenie 5
Obsługa 5
Różnorodność diet 5
Ośrodek 5
 
Opieka lekarska 5
Opieka pielęgniarska 5
Obsługa ośrodka 5
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 5
Basen 5
Udogodnienia dla dzieci 5
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
5
2010.11.20
Autor: zadowolona kuracjuszka  (IP: 212.244.106.*)
Termin wyjazdu: wrzesień 2010

Czy polecasz ten ośrodek: Tak
Stosunek jakości do ceny: Powyżej oczekiwań

Uwagi:
Najbardziej skuteczne w tym osrodku sa cwiczenia na sali gimnastycznej.Jedzenie bardzo dobre.Pokoje piekne,okolica rowniez.jezeli komus sie nie podoba niech jedzie leczyc sie w inne miejsce.Bo ja mam zamiar dalej leczyc sie w tym sanatorium,ze wzgledu na pomocne cwiczenia z Panem Marcinem.
 
Ocena 2.7
 
Położenie 2
 
Atrakcje w okolicy 1
Restauracje/bary w okolicy 1
Odleglość od plaży 2
Możliwości komunikacyjne 2
Ciche i kameralne położenie 4
Pokoje 2.6
 
Wielkość 2
Czystość 2
Wyposażenie 2
Łazienka 3
Dostosowanie do wózków 4
Posiłki 5
 
Ilość 5
Jakość i smak 5
Urozmaicenie 5
Obsługa 5
Różnorodność diet 5
Ośrodek 1
 
Opieka lekarska 1
Opieka pielęgniarska 1
Obsługa ośrodka 1
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 1
Basen 1
Udogodnienia dla dzieci 1
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
1
2010.10.23
Autor: Ewa  (IP: 212.244.106.*)
Termin wyjazdu: maj 2010

Czy polecasz ten ośrodek: Nie
Stosunek jakości do ceny: Poniżej oczekiwań

Uwagi:
bardzo prymitywny osrodek
 
Ocena 2.4
 
Położenie 1
 
Atrakcje w okolicy n.d.
Restauracje/bary w okolicy n.d.
Odleglość od plaży n.d.
Możliwości komunikacyjne n.d.
Ciche i kameralne położenie 1
Pokoje 3.3
 
Wielkość 2
Czystość 5
Wyposażenie 2
Łazienka 4
Dostosowanie do wózków n.d.
Posiłki 4.2
 
Ilość 4
Jakość i smak 4
Urozmaicenie 4
Obsługa 5
Różnorodność diet 4
Ośrodek 1.3
 
Opieka lekarska 1
Opieka pielęgniarska 1
Obsługa ośrodka 1
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach n.d.
Basen 1
Udogodnienia dla dzieci 1
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
3
2010.10.21
Autor: adam  (IP: 91.94.188.2*)
Termin wyjazdu: październik 2010

Czy polecasz ten ośrodek: Nie
Stosunek jakości do ceny: Poniżej oczekiwań

Uwagi:
pełna porażka poza Panem Marcinem wśród personelu medycznego są tacy, którzy bez czekolady nie uśmiechną się do ciebie, a zalecenia lekarza mają w głębokim poważaniu, opieka lekarska nie do zaakceptowania, jedno spotkanie na powitanie i jedno spotkanie na pożegnanie (spotkanie-bo to nie było badanie)
 
Ocena 2.4
 
Położenie 2.4
 
Atrakcje w okolicy 1
Restauracje/bary w okolicy 1
Odleglość od plaży 4
Możliwości komunikacyjne 4
Ciche i kameralne położenie 2
Pokoje 1
 
Wielkość 1
Czystość 1
Wyposażenie 1
Łazienka 1
Dostosowanie do wózków 1
Posiłki 5
 
Ilość 5
Jakość i smak 5
Urozmaicenie 5
Obsługa 5
Różnorodność diet 5
Ośrodek 1
 
Opieka lekarska 1
Opieka pielęgniarska 1
Obsługa ośrodka 1
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 1
Basen 1
Udogodnienia dla dzieci 1
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
1
2010.10.16
Autor: basia  (IP: 212.244.106.*)
Termin wyjazdu: wrzesień 2010

Czy polecasz ten ośrodek: Nie
Stosunek jakości do ceny: Nie mam zdania

Uwagi:
 
Ocena 2.7
 
Położenie 4.2
 
Atrakcje w okolicy 4
Restauracje/bary w okolicy 3
Odleglość od plaży 5
Możliwości komunikacyjne 4
Ciche i kameralne położenie 5
Pokoje 1.6
 
Wielkość 1
Czystość 2
Wyposażenie 1
Łazienka 1
Dostosowanie do wózków 3
Posiłki 3.4
 
Ilość 3
Jakość i smak 3
Urozmaicenie 3
Obsługa 4
Różnorodność diet 4
Ośrodek 1.5
 
Opieka lekarska 1
Opieka pielęgniarska 2
Obsługa ośrodka 2
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 1
Basen n.d.
Udogodnienia dla dzieci 1
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
2
2010.04.15
Autor: Ela  (IP: 77.112.228.19*)
Termin wyjazdu: marzec 2010

Czy polecasz ten ośrodek: Nie
Stosunek jakości do ceny: Nie mam zdania

Uwagi:
Opryskliwa obsługa i lekarze. W porównaniu z innymi tego typu ośrodkami - tragedia, a szkoda, bo śliczna okolica i położenie ośrodka.
 
Ocena 3
 
Położenie 3.6
 
Atrakcje w okolicy 3
Restauracje/bary w okolicy 3
Odleglość od plaży 5
Możliwości komunikacyjne 2
Ciche i kameralne położenie 5
Pokoje 1.2
 
Wielkość 1
Czystość 2
Wyposażenie 1
Łazienka 1
Dostosowanie do wózków 1
Posiłki 4.2
 
Ilość 4
Jakość i smak 4
Urozmaicenie 4
Obsługa 5
Różnorodność diet 4
Ośrodek 3.2
 
Opieka lekarska 3
Opieka pielęgniarska 4
Obsługa ośrodka 4
Dostępność bazy zabiegowej dla osób na wózkach 4
Basen n.d.
Udogodnienia dla dzieci 1
Opieka KO (dostepność
imprez fakultatywnych)
3
2010.03.03
Autor: anonimowy  (IP: 95.49.97.1*)
Termin wyjazdu: lipiec 2010

Czy polecasz ten ośrodek: Nie
Stosunek jakości do ceny: Poniżej oczekiwań

Uwagi:
 

  
Wyświetlono:  1-10 z 10
© tylda.pl 1999 - 2009

Turnusy rehabilitacyjne

Turnusy
Ośrodki rehabilitacyjne
Turnusy nad morzem